Тушковані свинячі ребра з грибами


Ароматні свинячі ребра, які попередньо обсмажуємо, а потім тушкуємо з лісовими грибами. Подаємо смачні реберця з запеченими овочами.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — свинина (ребра)

  • 100 гр.

    — гриби (лісові, сушені)

  • 2-3 шт.

    — морква

  • 3 шт.

    — картопля

  • 2 шт.

    — буряк

  • 250 гр.

    — бульйон (м’ясний)

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 1/2 ч. л.

    — розмарин (сушений)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Лісові сушені гриби заливаємо гарячою водою (300 мл).


    У мисці змішуємо розмарин, борошно, сіль і мелений перець. Свинячі реберця розрізаємо на порційні шматки.


    Підготовлені ребра обвалюємо в суміші з борошна, розмарину, перцю і солі.


    Буряк, морква, картопля, промиваємо, очищаємо і нарізаємо (картоплю можна готувати з шкіркою). Викладаємо підготовлені шматочки овочів у форму, посипаємо сіллю і поливаємо олією.


    Запікаємо ароматні овочі в духовці при 200 градусах до готовності.


    Підготовлені свинячі реберця обсмажуємо в олії до коричневої скоринки з усіх боків.


    Замочені гриби віджимаємо, нарізаємо і додаємо до ребер.


    Вливаємо бульйон.


    Тушкуємо ароматні свинячі ребра накритими на повільному вогні 40-45 хвилин.

    Готові запечені овочі розкладаємо на тарілки, зверху додаємо ароматні свинячі ребра з соусом і подаємо. Приємного апетиту!