Ароматні свинячі ребра, які попередньо обсмажуємо, а потім тушкуємо з лісовими грибами. Подаємо смачні реберця з запеченими овочами.
Інгредієнти
-
700 гр.
— свинина (ребра)
-
100 гр.
— гриби (лісові, сушені)
-
2-3 шт.
— морква
-
3 шт.
— картопля
-
2 шт.
— буряк
-
250 гр.
— бульйон (м’ясний)
-
1 ст. л.
— мука
-
1/2 ч. л.
— розмарин (сушений)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Лісові сушені гриби заливаємо гарячою водою (300 мл).
У мисці змішуємо розмарин, борошно, сіль і мелений перець. Свинячі реберця розрізаємо на порційні шматки.
Підготовлені ребра обвалюємо в суміші з борошна, розмарину, перцю і солі.
Буряк, морква, картопля, промиваємо, очищаємо і нарізаємо (картоплю можна готувати з шкіркою). Викладаємо підготовлені шматочки овочів у форму, посипаємо сіллю і поливаємо олією.
Запікаємо ароматні овочі в духовці при 200 градусах до готовності.
Підготовлені свинячі реберця обсмажуємо в олії до коричневої скоринки з усіх боків.
Замочені гриби віджимаємо, нарізаємо і додаємо до ребер.
Вливаємо бульйон.
Тушкуємо ароматні свинячі ребра накритими на повільному вогні 40-45 хвилин.
Готові запечені овочі розкладаємо на тарілки, зверху додаємо ароматні свинячі ребра з соусом і подаємо. Приємного апетиту!