Відмінний рецепт ароматної гарніру або основного блюда з невеликою кількістю оливкової олії. Смачні тушковані овочі (броколі, цвітна капуста, морква, селера, цибуля-порей, кабачок) з печерицями.
Інгредієнти
-
400 гр.
— брокколі
-
500 гр.
— капуста (кольорова)
-
300 гр.
— кабачок
-
250 гр.
— морква
-
200 гр.
— селера (стебло)
-
120 гр.
— цибуля-порей
-
100 гр.
— печериці
-
50 мл.
— рослинна олія (оливкова)
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Очищену сиру моркву нарізаємо.
Капелюшки печериць протираємо вологою ганчіркою і знімаємо верхній шар з капелюшків. Чи добре промиваємо.
Стебло селери очищаємо і нарізаємо.
Цибуля-порей нарізаємо шматочками.
Кабачки промиваємо розрізаємо вздовж на 2 частини і впоперек на великі скибочки.
Брокколі з кольоровою капустою промиваємо і поділяємо на суцвіття.
Викладаємо підготовлені шампіньйони і овочі в каструлю.
Додаємо сіль, масло і воду (800 мл).
Ставимо каструлю на середній вогонь і тушкуємо овочі з ароматними грибами накритими 30 хвилин.
Готові овочі з грибами викладаємо на тарілку і подаємо як дієтичне основне блюдо або як гарнір. Приємного апетиту!