Тушковані курячі шлунки


Відмінний рецепт приготування курячих шлунків, тушковані з овочами і томатною пастою.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — курка (шлунки)

  • 3-4 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — томатна паста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячі шлуночки промиваємо і розрізаємо навпіл.


    Помідори на 30 секунд йдіть у окріп, очищаємо і нарізаємо. Часник з цибулею нарізаємо дрібно.

    Обсмажуємо в олії підготовлені цибулю з часником, додаємо паприку.


    Викладаємо в сковороду підготовлені курячі шлунки, помідори, томатну пасту, сіль, перець і заливаємо водою (курячим бульйоном). Тушкуємо курячі шлуночки на повільному вогні 45-50 хвилин.

    Готові ароматні шлунки з соусом викладаємо на тарілки і подаємо з макаронами або картопляним пюре. Приємного апетиту!