Швидкий рецепт ніжною свинячої печінки, тушкованої з цибулею, помідорами і солодким перцем. Для аромату додаємо майоран, часник і паприку.
Інгредієнти
-
500 гр.
— свинина (печінка)
-
2 шт.
— помідори
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— сало (або рослинне масло)
-
1 ч. л.
— майоран
-
1 ст. л.
— паприка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Свиняче сало або рослинне масло розігріваємо в сковороді і викладаємо нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник. Обсмажуємо 2-3 хвилини.
Додаємо нарізаний перець.
Додаємо нарізані помідори і смажимо 3-4 хвилини.
Викладаємо нарізану на смужки свинячу печінку.
Перемішуємо і додаємо майоран.
Додаємо паприку. Перемішуємо.
Вливаємо 200 мл води, накриваємо і тушкуємо ароматну печінка на середньому вогні 10-12 хвилин.
Щоб печінка не стала жорсткою, додаємо сіль на останній хвилині.
Подаємо ароматну ніжну печінку з вареною картоплею або іншими овочами. Приємного апетиту!