Тушкована свиняча печінка з помідорами і перцем


Швидкий рецепт ніжною свинячої печінки, тушкованої з цибулею, помідорами і солодким перцем. Для аромату додаємо майоран, часник і паприку.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — свинина (печінка)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — сало (або рослинне масло)

  • 1 ч. л.

    — майоран

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Свиняче сало або рослинне масло розігріваємо в сковороді і викладаємо нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник. Обсмажуємо 2-3 хвилини.


    Додаємо нарізаний перець.


    Додаємо нарізані помідори і смажимо 3-4 хвилини.


    Викладаємо нарізану на смужки свинячу печінку.


    Перемішуємо і додаємо майоран.


    Додаємо паприку. Перемішуємо.


    Вливаємо 200 мл води, накриваємо і тушкуємо ароматну печінка на середньому вогні 10-12 хвилин.


    Щоб печінка не стала жорсткою, додаємо сіль на останній хвилині.

    Подаємо ароматну ніжну печінку з вареною картоплею або іншими овочами. Приємного апетиту!