Тушкована курка з куркумою


Відмінний рецепт приготування дуже смачної тушкованої курки з куркумою, лимонним соком, кропом і ріпчастою цибулею.

Інгредієнти

  • 6 шт.- курка (стегна з кісточкою)
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 8 гілочок- кріп
  • 1/2 ч. л.- куркума
  • 2 ст. л.- сік лимона
  • 2 ст. л.- рослинна олія
  • 1/2 ч. л.- перець (мелений)
  • 1 ч. л.- сіль

Рецепт приготування

Чисті і висушені стегна натираємо сіллю, перцем.


Підготовлені курячі стегенця викладаємо в гаряче масло. Обсмажуємо стегна на сильному вогні до золотистого кольору. Викладаємо на тарілку.


В олії після стегон обсмажуємо крупно нарізану цибулю.


Викладаємо обсмажені стегна в цибуля шкірою вгору, вливаємо воду наполовину або курячий бульйон.


Додаємо до курки куркуму, цілі гілочки кропу і сік лимона. Тушкуємо ароматну курочку на повільному вогні під кришкою 40 хвилин, кожні 10 хвилин відкриваємо кришку і поливаємо соком з дна.

Готові ароматні курячі стегна прикрашаємо зверху шматочками лимона, кропом і подаємо з гарніром. Приємного апетиту!