Тушкована картопля з м’ясом


Класичний рецепт приготування тушкованої картоплі зі свинячої прошарком і ріпчастою цибулею.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — свинина (прошарок)

  • 5 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Свинячу прошарок нарізаємо на шматочки, викладаємо в сковороду, посипаємо сіллю і перцем.


    Обсмажуємо невеликі шматочки свинячий прошарку 20 хвилин, щоб шматочки підсмажилися. Вони додадуть колір страви.


    Поки смажиться свиняча прошарок, готуємо картоплю.


    Викладаємо нарізану цибулю.


    Обсмажуємо шматочки прошарку з цибулею ще 5-7 хвилин.


    Викладаємо підготовлену картоплю.


    Вливаємо 1 ½ склянки води, приправляємо ще раз перцем, сіллю.


    Перемішуємо.


    Тушкуємо картопля зі свинячої прошарком 20 хвилин.

    Розкладаємо по тарілках і подаємо з хлібом та овочами. Приємного апетиту!