Трубочки з картопляним пюре і салямі


Оригінальна закуска: трубочки з швидкого тесту з ароматною начинкою з картопляного пюре і салямі.

Інгредієнти

Для тіста:

  • 125 гр.

    — мука

  • 50 гр.

    — вода

  • 45 гр.

    — рослинна олія

  • 1 щіпка

    — сіль

Для начинки:

  • 400 гр.

    — картопля

  • 70 гр.

    — ковбаса (салямі)

  • 40 гр.

    — вершкове масло

  • 2 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    В борошно з сіллю вливаємо воду і рослинну олію.


    Замішуємо тісто спочатку виделкою, а потім руками, поки тісто не стане гладким. Накриваємо і залишаємо.


    Картопля промиваємо з губкою, відварюємо 18-20 хвилин, заливаємо холодною водою на 5 хвилин і очищаємо.


    Тісто розгортаємо в корж товщиною близько 0,5 см і вирізаємо склянкою кружечки близько 6 см в діаметрі.


    Готові кружечки трохи розтягуємо і загортаємо в них невеликі змащені маслом форми-циліндри.


    Підготовлене тісто з циліндрами відправляємо в розігріту духовку при 200 градусах і запікаємо трубочки 5-10 хвилин, поки не зарум’яняться.


    Остуджуємо і звільняємо трубочки.


    Готову картоплю натираємо, додаємо сіль, розм’якшене масло і розтираємо в пюре.


    У пюре додаємо дрібно нарізану салямі, перемішуємо і начинка для трубочок готова. За бажанням у пюре можна додати натертий сир.

    Відправляємо підготовлену картопляну начинку в кондитерський мішок і заповнюємо остиглі хрусткі трубочки. Смачну хрустку закуску подаємо відразу. Приємного апетиту!