Троянди з безе


Класичний рецепт ароматної безе з декількома краплями рожевого харчового барвника в оригінальній подачі.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — куряче яйце (білки)

  • 125 гр.

    — цукор (½ склянки + 5 ч. л.)

  • 1/2 ч. л.

    — ванільний екстракт

  • 2-3 краплі

    — харчовий барвник (рожевий)

Рецепт приготування

    Для приготування красивого безе ставимо за духовку на 90 градусів.

    Додаємо яєчні білки, цукор, ванільний екстракт в миску і ставимо на водяну баню. Нагріваємо заготовку для безе, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Між пальців протираємо суміш, щоб зрозуміти, що цукор повністю розчинився.


    Збиваємо підготовлену суміш міксером близько 7 хвилин, поки суміш не буде щільно триматися на лопатях міксера. Додаємо в підготовлену заготовку для безе кілька крапель рожевого харчового барвника і акуратно перемішуємо.


    На деко викладаємо папір для випічки і закріплюємо краю невеликою кількістю безе.


    Викладаємо підготовлену рожеве безе в кондитерський мішок з насадкою «зірка» і, починаючи з середини, формуємо спіраль (троянду).

    Відправляємо красиве безе в духовку і підсушуємо близько 3 годин, поки ароматне безе не стане хрустким. Остуджуємо смачні трояндочки з безе і подаємо. Приємного апетиту!