Торт з печінки


Відмінний рецепт приготування закуски з свинячої печінки, моркви і ріпчастої цибулі. Печінковий торт.

Інгредієнти

  • 600-700 гр.

    — печінка (свиняча)

  • 2 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3-4 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • за смаком

    — майонез

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (перець чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Печінка нарізаємо на середні шматочки і відправляємо в блендер, подрібнюємо. Можна пропустити через м’ясорубку.


    У готовий печінковий фарш додаємо яйце, борошно, сіль і перець. Перемішуємо добре.


    Круглу форму обертаємо фольгою і викладаємо на сковороду в гаряче олію, наливаємо підготовлений фарш з печінки до потрібної товщини.


    Як тільки блін засмажиться знизу, прибираємо форму і смажимо до коричневої скоринки. Форма не повинна бути великою за діаметром, так як один тортик розрахований на одну порцію.


    Перевертаємо млинець з печінки на іншу сторону і смажимо до готовності.


    За таким методом обсмажуємо весь печінковий фарш.


    Моркву натираємо і обсмажуємо в олії.


    Окремо обсмажуємо до золотистого кольору цибулю.


    На млинець з печінки викладаємо трохи майонезу.


    Потім підготовлену моркву.


    Смажену цибулю.


    Майонез.


    Накриваємо ще одним млинцем і повторюємо шари. Накриваємо млинцем з печінки. На один торт 3 млинця. За таким принципом готуємо інші печінкові млинці.

    Готові тортики з печінки викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!