Швидкий ароматний томатний соус з консервованих помідорів, часнику і листя базиліка. Смачний соус відмінно підходить для спагетті, піци і м’ясних страв.
Інгредієнти
-
700 гр.
— помідори (консервовані)
-
3 зубчики
— часник
-
8 листочків
— базилік (за бажанням)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— перець (чорний)
-
1 ст. л.
— цукор
-
1/2 ст. л.
— сіль
Рецепт приготування
Помідори можна використовувати у власному соку. Консервовані помідори очищаємо від шкірки, викладаємо в чашу блендера, додаємо цукор, сіль, перець і подрібнюємо.
У маслі злегка обсмажуємо подрібнений часник.
У викладаємо часник подрібнені консервовані помідори, додаємо підготовлені дрібно нарізані листя базиліка (за смаком можна замінити на кінзу або петрушку).
Доводимо ароматний томатний соус до кипіння і варимо 5 хвилин.
Гарячий ароматний соус подаємо зі спагеті і макарони, охолоджений додаємо в піцу або подаємо до м’ясних страв. Приємного апетиту!