Томатний соус з консервованих помідорів


Швидкий ароматний томатний соус з консервованих помідорів, часнику і листя базиліка. Смачний соус відмінно підходить для спагетті, піци і м’ясних страв.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — помідори (консервовані)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 8 листочків

    — базилік (за бажанням)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — перець (чорний)

  • 1 ст. л.

    — цукор

  • 1/2 ст. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Помідори можна використовувати у власному соку. Консервовані помідори очищаємо від шкірки, викладаємо в чашу блендера, додаємо цукор, сіль, перець і подрібнюємо.


    У маслі злегка обсмажуємо подрібнений часник.


    У викладаємо часник подрібнені консервовані помідори, додаємо підготовлені дрібно нарізані листя базиліка (за смаком можна замінити на кінзу або петрушку).


    Доводимо ароматний томатний соус до кипіння і варимо 5 хвилин.


    Гарячий ароматний соус подаємо зі спагеті і макарони, охолоджений додаємо в піцу або подаємо до м’ясних страв. Приємного апетиту!