Террін з курячої печінки


Відмінна швидка закуска з курячої печінки, зелені та яєць.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — курка (варена печінка)

  • 6 шт.

    — куряче яйце (варені)

  • 8 шт.

    — куряче яйце (сире)

  • 1 пучок

    — зелена цибуля

  • 1 пучок

    — кріп

  • 1 пучок

    — петрушка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Всю зелень дрібно нарізаємо. По можливості можна додати зелені пір’я часнику. Підготовлену зелень викладаємо в миску.


    Готову курячу печінку з яйцями нарізаємо на середні шматочки і викладаємо до зелені.


    Сирі яйця збиваємо в мисці виделкою, додаємо до зелені, печінки, вареним яйцям і акуратно перемішуємо.


    Форму для кексу змащуємо маслом і виливаємо підготовлену масу з печінки.


    Відправляємо форму з масою в духовку при 200 градусах на 10-15 хвилин, поки террін не покриється коричневою скоринкою.

    Готовий ароматний террін виймаємо з духовки, охолодити. Акуратно за допомогою ножа виймаємо закуску, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: