Відмінна швидка закуска з курячої печінки, зелені та яєць.
Інгредієнти
-
500 гр.
— курка (варена печінка)
-
6 шт.
— куряче яйце (варені)
-
8 шт.
— куряче яйце (сире)
-
1 пучок
— зелена цибуля
-
1 пучок
— кріп
-
1 пучок
— петрушка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Всю зелень дрібно нарізаємо. По можливості можна додати зелені пір’я часнику. Підготовлену зелень викладаємо в миску.
Готову курячу печінку з яйцями нарізаємо на середні шматочки і викладаємо до зелені.
Сирі яйця збиваємо в мисці виделкою, додаємо до зелені, печінки, вареним яйцям і акуратно перемішуємо.
Форму для кексу змащуємо маслом і виливаємо підготовлену масу з печінки.
Відправляємо форму з масою в духовку при 200 градусах на 10-15 хвилин, поки террін не покриється коричневою скоринкою.
Готовий ароматний террін виймаємо з духовки, охолодити. Акуратно за допомогою ножа виймаємо закуску, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!