Свиняча корейка з ковбасою


Чудовий рецепт приготування дуже смачної закуски: варена свиняча корейка з копченою ковбасою.

Інгредієнти

  • 1 шматок

    — свинина (корейка без кісток)

  • 1 шт.

    — ковбаса (копчена)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — приправа (Прованські трави)

Рецепт приготування

    Шматок свинини промиваємо , сушимо і робимо ножем посередині наскрізний розріз.


    Акуратно вставляємо посередині шматка цілу копчену ковбасу, з кожної сторони повинна виступати за 1 див.


    Викладаємо підготовлений шматок свинини з ковбасою в киплячу воду. Додаємо в бульйон лавровий лист, перець і сіль. Варимо корейку 25-30 хвилин.

    Готову корейку з ковбасою остуджуємо натираємо подрібненим часником і сумішшю з чорного перцю, паприки і прованських трав. Тонко нарізаємо ароматну корейку і подаємо. Приємного апетиту!