Суп з рисом


Простий рецепт ароматного супу з шматочками свинини, овочами, рисом і сметаною.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — свинина (без кісток)

  • 200 гр.

    — морква

  • 150 гр.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 50 гр.

    — рисова крупа

  • 200 мл.

    — сметана

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ст. л.

    — сік лимона

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 5 щіпок

    — перець (мелений)

  • 1,5 ст. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинину, очищені моркву і картоплю нарізаємо однаковими кубиками, ріпчасту цибулю з петрушкою — дрібно.


    У глибокій каструлі на олії обсмажуємо цибулю і додаємо підготовлені шматочки свинини.
    Обсмажуємо 6-7 хвилин.


    Викладаємо підготовлені моркву, картоплю, сіль, перець і смажимо 3-4 хвилини.


    Вливаємо близько 2 літрів води і варимо на повільному вогні 15 хвилин.


    Додаємо промитий 5-6 разів рис і варимо 10 хвилин.


    У мисці виделкою змішуємо сметану, сік лимона і 2 жовтки.


    Додаємо в суп суміш сметани.


    Додаємо підготовлену петрушку, перемішуємо, доводимо ароматний суп до кипіння і вимикаємо.

    Гарячий смачний суп з рисом розливаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!