Суп з рибою


Рецепт швидкого приготування супу з річковою рибою, морквою, картоплею і зеленню.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — короп

  • 3 шт.

    — морква (невеликого розміру)

  • 3 шт.

    — картопля (середнього розміру)

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 4 шт.

    — перець (горошок)

  • за смаком

    — петрушка

  • за смаком

    — зелена цибуля

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Карпа очистити від луски, нутрощів, зябер і ретельно промиваємо. Відрізаємо голову, залишаємо. Нарізаємо коропа на середні шматочки.

    У каструлю (об’єм 3 літри) наливаємо 2 літри води, доводимо до кипіння і викладаємо підготовлену рибу з головою, лавровий лист, горошини перцю і сіль. Варимо рибу 25 хвилин. Потім прибираємо з каструлі.

    Поки вариться риба, морква нарізаємо кружечками, якщо морква невеликого діаметру. Картоплю нарізаємо кубиками, а цибулю дрібно шаткуємо.

  • У рибний бульйон викладаємо підготовлені цибулю, моркву і картоплю. Якщо суп виходить дуже густим, додаємо води. Варимо 15-17 хвилин і викладаємо шматочки риби без голови. Доводимо до кипіння, суп з рибою розливаємо по тарілках, додаємо підготовлені нарізані петрушку, зелений лук і подаємо. Приємного апетиту!