Суп з рибою і овочами


Відмінний рецепт приготування супу з тріскою, картоплею, селерою, солодким перцем і морквою.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — тріска (філе)

  • 4-5 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — перець (солодкий зелений)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — селера (стебло)

  • 4 гілочки

    — петрушка

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе тріски розморожуємо, промиваємо та нарізаємо на шматочки.

    Картопля, цибуля, перець і моркву очищаємо. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву — смужками, селера з перцем — на шматочки, цибулю з петрушкою — дрібно.

    В чавунній каструлі розігріваємо олію, викладаємо підготовлену цибулю і смажимо 3-4 хвилини. Потім додаємо підготовлені перець, селеру, моркву і обсмажуємо 7-8 хвилин.

    Додаємо до обсмаженою овочам картоплю, сіль, перець і заливаємо все водою або рибним бульйоном до середньої густоти (близько 1,2 л.). Варимо овочі 15-17 хвилин.

    До готових овочів в бульйон викладаємо підготовлені шматочки риби і варимо ще 5-6 хвилин. Пробуємо на сіль.

  • Готовий гарячий суп з рибою розливаємо по тарілках, посипаємо підготовленою петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!