Суп харчо — рецепти приготування в домашніх умовах

З Вікіпедії:

Харчо — національний грузинський суп з яловичини з рисом і горіхами на спеціальній кислої основі з сушених слив-ткемалі або тклапі. Суп дуже пряний, гострий, з великою кількістю часнику і зелені і набагато густіше, ніж інші супи.

У Москві на Волгоградському проспекті, недалеко від підшипникового заводу, була харчевня. Часто друзі звали — пішли на коло (так називали це місце), ми швиденько збиралися і їхали в цю харчевнею, яка славилася трьома речами: 1. своїм пивом, 2. там завжди можна було взяти 100 г горілки на розлив. 3. і своїм суп харчо. Туди приїжджали люди з усіх кінців Москви і звичайно не з-за пива чи горілки, це можна було отримати скрізь, а в основному із-за супу.

Ми приїжджали звичайно в обідній час. Брали пивка і звичайно знаменитий суп харчо. Обов’язково брали кавказькі коржі, ще якесь м’ясо і у нас виходив шикарний обід. Готували там чудово, хоча в ті часи це була їдальня, а не ресторан.

З тих пір я полюбив цей суп. І хоча готують його по-різному, зараз я дивлюся на це по іншому, розуміючи, що приготувати цей суп харчо не так -то просто.

Тому часто люди готують суп схожий на нього. Ми теж розглянемо тут «швидкий харчо», крім класичного, щоб ви змогли приготувати свій смачний суп просто і швидко.