Суп харчо – 6 класичних покрокових рецептів

Харчо є «перлиною» грузинської кухні без сумнівів. Приголомшливий, яскравий, насичений, пряний смак страви приводить у захват усіх. Суп користується популярністю в багатьох країнах. Багато ресторанів і кафе додають харчо в своє меню.

Іноді в рецептах зустрічаються такі поєднання продуктів, які можуть здатися на перший погляд не поєднувані, але запевняю вас, ризикнувши приготувати хоч раз, ваші смакові рецептори отримають масу задоволення.

В домашніх умовах суп харчо готувати не складно, головне дотримуватися рецепту, якщо ви взялися за цю справу вперше. Рецепти, які я підібрала для вас, адаптовані для домашньої кухні, обов’язково спробуйте приготувати, це варто того.

1. Класичний суп харчо з баранини

За класичним рецептом на Кавказі, цей суп варять з жирного м’яса яловичини на кістці, а не на баранині як всі звикли думати. Але це не привід для відмови, щоб зварити суп саме з баранини, можна використовувати і інші види м’яса.