Страви з фаршу — прості і смачні рецепти на кожен день

Страви з фаршу прості в приготуванні і користуються активним попитом на столі. Фарш, на відміну від шматочків м’яса, приготувати простіше і швидше. Це особливо радує, коли смачний і ситний вечеря потрібен зовсім скоро, а часу не вистачає. Дістав з холодильника шматочок фаршу і приготував те, що потрібно. А що саме з нього приготувати, ми розберемо прямо зараз.

Зараз багато джерел кажуть про те, що перекручувати фарш для заморозки саме з цибулею категорично не можна. Нібито, такий продукт не зберегтися більше 2-3 днів. Скажу з особистого досвіду, це зовсім не так. Я бережу його завжди разом з цибулею. Це набагато зручніше і шкоди не приносить.

Страв з використанням фаршу сотні. Кожен рецепт цікавий і хороший по-своєму. У цій статті я підберу самі прості, але в той же час, смачні способи використання цього продукту. Отже, якщо ви вже дістали м’ясний фарш з холодильника, але все ще не вирішили, як його приготувати, вибирайте найбільш підходящий рецепт і починайте творити.