Спекла хліб з сиром і шинкою


Дуже простий і оригінальний рецепт запеченого хліба з шинкою, помідорами і сиром. Відмінний сніданок для всієї родини.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — хліб (батон)

  • 500 гр.

    — шинка

  • 150 гр.

    — сир (твердих сортів)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 3 шт.

    — помідори

  • 100 гр.

    — вершкове масло

  • 150 гр.

    — молоко

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — зелень

Рецепт приготування


    Ріжемо батон на скибочки товщиною 1,5-2 див. Змащуємо розм’якшеним вершковим маслом і вкладаємо в форму для запікання.


    Помідори, шинку нарізаємо на тонкі скибочки. Сир натираємо на крупній тертці. Викладаємо шинку і помідори між скибочками хліба.


    У мисці трохи збиваємо яйце з молоком. Солимо і перчимо.

    Сумішшю яйця і молока заливаємо хліб з шинкою і помідорами. Посипаємо тертим сиром.


    Відправляємо хліб запікати в попередньо розігріту духовку при 180 градусах протягом 10-15 хвилин до золотистого кольору і хрусткої скориночки.

  • Страву подаємо гарячим, прикрашаємо зеленню.

    Приємного апетиту!