Дуже простий і оригінальний рецепт запеченого хліба з шинкою, помідорами і сиром. Відмінний сніданок для всієї родини.
Інгредієнти
-
1 шт.
— хліб (батон)
-
500 гр.
— шинка
-
150 гр.
— сир (твердих сортів)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
3 шт.
— помідори
-
100 гр.
— вершкове масло
-
150 гр.
— молоко
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— зелень
Рецепт приготування
-
Страву подаємо гарячим, прикрашаємо зеленню.
Приємного апетиту!
Ріжемо батон на скибочки товщиною 1,5-2 див. Змащуємо розм’якшеним вершковим маслом і вкладаємо в форму для запікання.
Помідори, шинку нарізаємо на тонкі скибочки. Сир натираємо на крупній тертці. Викладаємо шинку і помідори між скибочками хліба.
У мисці трохи збиваємо яйце з молоком. Солимо і перчимо.
Сумішшю яйця і молока заливаємо хліб з шинкою і помідорами. Посипаємо тертим сиром.
Відправляємо хліб запікати в попередньо розігріту духовку при 180 градусах протягом 10-15 хвилин до золотистого кольору і хрусткої скориночки.