Спагетті з вершковим соусом


Швидкий рецепт приготування ароматних спагетті з беконом, сиром і вершками.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — макарони (спагеті)

  • 80 гр.

    — сир (Гауда, Ламбер і т. п.)

  • 70 гр.

    — бекон

  • 200 мл.

    — вершки

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Відварюємо спагетті згідно інструкції: за стандартом 8 хвилин в киплячій воді. Промиваємо гарячі спагетті, відкидаємо на друшляк і через 4 хвилини обсмажуємо з 1 ст. л. рослинного масла і сіллю 1-2 хвилини, щоб не злипалися.

    Нарізаємо Бекон. Викладаємо підготовлені шматочки бекону в гарячу сковороду і обсмажуємо до виділення жиру і коричневого кольору. Додаємо нарізану цибулю і обсмажуємо з беконом до прозорого кольору.

    Вершки змішуємо з 2 ст. л. води, вливаємо в сковороду до бекону і додаємо натертий сир, сіль. Варимо соус з беконом і вершками, поки не закипить і не стане однорідним.

    Гарячі спагетті розкладаємо по тарілках, поливаємо ароматним соусом з беконом, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!