Солодкі грінки до чаю


Смачні солодкі грінки з шматочків черствого батона, які попередньо опускаємо в суміш з молока, яєць, цукру і потім обсмажуємо з вершковим маслом.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — хліб (черствий батон)

  • 200 мл.

    — молоко

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 2 ст. л.

    — вершкове масло

Рецепт приготування

    Для грінок в мисці добре змішати віночком молоко, цукор і яйця.


    У сковороді розігріваємо 1 ст. л. масла.


    Черствий батон нарізаємо на шматочки і викладаємо в підготовлену суміш з молока і яєць. Занурюємо скибочки батона з 2-х сторін і викладаємо в розігріте масло.


    Обсмажуємо ароматні грінки з 2-х сторін на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору і викладаємо на тарілку. Повторюємо, поки суміш не закінчиться. Вершкове масло додаємо з кожною партією.

    Хрусткі солодкі грінки подаємо злегка теплими з улюбленим гарячим напоєм. Приємного апетиту!