Смажений зелений горошок зі спеціями


Відмінний рецепт гарніру з зеленого свіжого або замороженого горошку з часником і ароматними спеціями.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — горох (зелений свіжий або заморожений)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 2 ч. л.

    — гірчиця (насіння)

  • 1/2 ч. л.

    — кмин (мелений)

  • 1/2 ч. л.

    — паприка

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування краще використовувати свіжий горошок, але можна і заморожений. Якщо використовуємо свіжий, то горошок добре промиваємо і відкидаємо на друшляк.


    У гаряче масло викладаємо неочищений зубчик часнику, кмин, паприку, зміна гірчиці і обсмажуємо 20 секунд.


    Додаємо підготовлений горошок і смажимо на середньому вогні близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Для замороженого горошку час смаження зменшуємо до 7-8 хвилин.


    Ароматний зелений горошок подаємо гарячим до м’ясних або рибних страв. Приємного апетиту!