Смажений бутерброд з сиром


Простий рецепт швидкого і ситного перекусу з хліба, вершкового масла і сиру.

Інгредієнти

  • 2 скибочки

    — хліб (батон або тостерний)

  • 1 скибочка

    — сир (тонкий великий Чеддер, Ементаль тощо)

  • 2 ч. л.

    — вершкове масло

Рецепт приготування

    Скибочки хліба змащуємо вершковим маслом по 1 чайній ложці.


    Перевертаємо підготовлені скибочки маслом вниз і розміщуємо на одному з скибочок сир.


    Накриваємо тонкий скибочку сиру другою половиною хліба без масла і викладаємо на розігріту сковороду (з антипригарним покриттям).

    Обсмажуємо смачний бутерброд по 2-3 хвилини з кожного боку до хрусткої скориночки і відразу подаємо з солодким чаєм. Приємного апетиту!