Смажені кабачки з часником


Найпростіший рецепт ароматних кабачків з часником і петрушкою.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — кабачок (цукіні)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Кабачки промиваємо і відрізаємо з обох кінців непотрібні частини. Нарізаємо кабачки на кружечки товщиною 3-4 мм.


    У маслі злегка обсмажуємо очищений зубчик часнику.


    Викладаємо підготовлені кружальця кабачків і обсмажуємо на сильному вогні відкритими 3-4 хвилини.


    Потім зменшуємо вогонь, накриваємо і смажимо ароматні кабачки 15 хвилин, помішуючи.


    Відкриваємо, посипаємо сіллю, перцем і додаємо петрушку.

    Перемішуємо смачні кабачки і смажимо ще 30 секунд. Подаємо ароматні кабачки як основне блюдо з хрустким хлібом або як гарнір. Приємного апетиту!