Смажена куряча печінка з яблуками


Простий рецепт дуже смачної курячої печінки, смаженої з яблуками, цибулею і ароматним майораном.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — печінка (куряча)

  • 2 шт.

    — яблуко

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1/2 шт.

    — лимон

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — майоран

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Чисті яблука розрізаємо на 8 часточок, видаляємо насіння і викладаємо в миску. На підготовлені часточки вичавлюємо сік лимона і злегка перемішуємо.


    У гаряче масло (2 ст. л.) викладаємо скибочки яблук, обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини, посипаємо майораном і перемішуємо. Ароматні яблука прибираємо з сковороди.


    В масло після яблук викладаємо нарізану кільцями цибулю, обсмажуємо до м’якості і прибираємо з сковороди.


    Курячу печінку добре промиваємо, додаємо сіль, паприку, мелений перець, борошно і перемішуємо.
    У сковороду після цибулі додаємо залишки олії і обсмажуємо підготовлену печінку з 2-х сторін по 3-4 хвилини.


    У готову печінку викладаємо смажені яблука, цибулю, перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.

    Ароматну курячу печінку з яблуками подаємо гарячою. Приємного апетиту!