Нову страву з найпростіших інгредієнтів. Окремо смажимо картоплю, квашену капусту, ріпчасту цибулю, а потім з’єднуємо всі з ароматними спеціями.
Інгредієнти
-
800 гр.
— картопля
-
400 гр.
— капуста (квашена)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4-5 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
1 ч. л.
— кмин
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування цієї страви беремо сорти картоплі, які погано розварюються. Відварюємо картоплю в мундирі, очистити і крупно нарізаємо.
Викладаємо підготовлену картоплю в гаряче масло (2 ст. л.), трохи солимо і обсмажуємо до золотавої скоринки. Прибираємо з сковороди і накриваємо.
У сковороду після картоплі додаємо олію і обсмажуємо нарізану цибулю. Прибираємо з сковороди.
В масло після цибулі викладаємо квашену капусту і обсмажуємо до золотистого кольору.
У мисці змішуємо мелений перець, паприку і кмин.
У миску викладаємо підготовлену квашену капусту, смажену цибулю, картоплю (якщо потрібно, підігріваємо), ароматну суміш спецій і акуратно перемішуємо.
Подаємо смачну картоплю з капустою гарячої з хрустким багетом. Приємного апетиту!