Смажена картопля з квашеною капустою і цибулею


Нову страву з найпростіших інгредієнтів. Окремо смажимо картоплю, квашену капусту, ріпчасту цибулю, а потім з’єднуємо всі з ароматними спеціями.

Інгредієнти

  • 800 гр.- картопля
  • 400 гр.- капуста (квашена)
  • 2 шт.- цибуля ріпчаста
  • 4-5 ст. л.- рослинна олія
  • 1 ч. л.- паприка
  • 1 ч. л.- кмин
  • 1/2 ч. л.- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Для приготування цієї страви беремо сорти картоплі, які погано розварюються. Відварюємо картоплю в мундирі, очистити і крупно нарізаємо.


Викладаємо підготовлену картоплю в гаряче масло (2 ст. л.), трохи солимо і обсмажуємо до золотавої скоринки. Прибираємо з сковороди і накриваємо.


У сковороду після картоплі додаємо олію і обсмажуємо нарізану цибулю. Прибираємо з сковороди.


В масло після цибулі викладаємо квашену капусту і обсмажуємо до золотистого кольору.


У мисці змішуємо мелений перець, паприку і кмин.


У миску викладаємо підготовлену квашену капусту, смажену цибулю, картоплю (якщо потрібно, підігріваємо), ароматну суміш спецій і акуратно перемішуємо.

Подаємо смачну картоплю з капустою гарячої з хрустким багетом. Приємного апетиту!