Смажена картопля з квашеною капустою і цибулею


Нову страву з найпростіших інгредієнтів. Окремо смажимо картоплю, квашену капусту, ріпчасту цибулю, а потім з’єднуємо всі з ароматними спеціями.

Інгредієнти

  • 800 гр.

    — картопля

  • 400 гр.

    — капуста (квашена)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4-5 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1 ч. л.

    — кмин

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування цієї страви беремо сорти картоплі, які погано розварюються. Відварюємо картоплю в мундирі, очистити і крупно нарізаємо.


    Викладаємо підготовлену картоплю в гаряче масло (2 ст. л.), трохи солимо і обсмажуємо до золотавої скоринки. Прибираємо з сковороди і накриваємо.


    У сковороду після картоплі додаємо олію і обсмажуємо нарізану цибулю. Прибираємо з сковороди.


    В масло після цибулі викладаємо квашену капусту і обсмажуємо до золотистого кольору.


    У мисці змішуємо мелений перець, паприку і кмин.


    У миску викладаємо підготовлену квашену капусту, смажену цибулю, картоплю (якщо потрібно, підігріваємо), ароматну суміш спецій і акуратно перемішуємо.

    Подаємо смачну картоплю з капустою гарячої з хрустким багетом. Приємного апетиту!