Смажена картопля з грибами – рецепти приготування на сковороді

Картопелька, смажена з грибами — традиційне російське блюдо, від якого мало хто зможе відмовитися. Зараз, коли на ділянці зріє молода картопля, а в лісі ховаються ароматні грибочки — саме час поговорити про те, як смачно і швидко їх засмажити.

Не знаю як ви, але у нас похід за грибами завжди супроводжується подальшою спекотної картоплі з ними. Ця добра традиція завелася ще задовго до мого народження і підтримується досі. Принадність цієї страви ще й у тому, що гриби можна використовувати в будь-якому вигляді — свіжі, сушені або заморожені. Тому, готувати його можна в будь-який час року.

Незважаючи на всю легкість приготування, у смаженої картоплі з грибочками є один невеликий, але дуже важливий секрет. Обсмажувати їх краще окремо один від одного. Якщо спробувати заощадити час і помістити все в одну жаровню, то може вийти розвалькувате каша замість цілих апетитних шматочків. Якщо часу на готування дуже мало, то можна використовувати дві сковороди, а потім з’єднати їх вміст в одній посуді.