Скумбрія, запечена з овочами


Чудовий рецепт приготування ароматної скумбрії, запеченої з шматочками моркви, ріпчастої цибулі, помідорів і солодкого перцю.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — скумбрія

  • 3 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — перець (солодкий)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 4 гілочки

    — кріп

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 ч. л.

    — оцет (9%)

  • 1 щіпка

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Скумбрію очищаємо, промиваємо. Натираємо тушки скумбрії сіллю і перцем. Всі овочі нарізаємо кружечками.

    На деко з папером викладаємо рівномірно підготовлені кружальця моркви і ріпчастої цибулі.


    Зверху викладаємо підготовлені тушки риби.


    Рівномірно розподіляємо перець і помідори. В одній склянці води змішуємо томатну пасту, оцет, щіпку перцю і солі. Заливаємо підготовленою сумішшю рибу з овочами і викладаємо гілочки кропу.


    Накриваємо скумбрію шматком фольги і запікаємо ароматну рибку в духовці при 200 градусах 35 хвилин, потім знімаємо фольгу і запікаємо рибку ще 10-12 хвилин.

    Готову гарячу скумбрію викладаємо на тарілки з овочами і подаємо з шматочками лимона. Приємного апетиту!