Секрет успіху приготування хороших сирників – це, звичайно, хороший сир. З свіжого сиру відмінно виходять ароматні рум’яні сирники запечені в духовці.
Інгредієнти
-
500 гр.
— сир
-
1 шт.
— куряче яйце
-
50 гр.
— манна крупа
-
1 ст. л.
— цукор
-
1 щіпка
— сіль
-
1 жменю
— мука
Рецепт приготування
Для приготування ароматних сирників ставимо за духовку на 190 градусів.
У миску до сиру додаємо манку, яйце, сіль і цукор. Добре перемішуємо сирну масу, якщо вона виходить занадто рідкою (залежить від соковитості сиру), то додаємо манну крупу. Якщо заготівля виходить дуже густою – ще одне яйце.
Підготовлену сирну масу ділимо на 8 частин і викладаємо на поверхню з борошном.
Формуємо з борошном товсті коржі і викладаємо на змащене деко.
Запікаємо ароматні сирники в духовці 7-10 хвилин, поки не зарум’яняться.
Виймаємо гарячі сирники і відразу подаємо з варенням і/або сметаною. Приємного апетиту!