Сирники в духовці


Секрет успіху приготування хороших сирників – це, звичайно, хороший сир. З свіжого сиру відмінно виходять ароматні рум’яні сирники запечені в духовці.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — сир

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 50 гр.

    — манна крупа

  • 1 ст. л.

    — цукор

  • 1 щіпка

    — сіль

  • 1 жменю

    — мука

Рецепт приготування

    Для приготування ароматних сирників ставимо за духовку на 190 градусів.

    У миску до сиру додаємо манку, яйце, сіль і цукор. Добре перемішуємо сирну масу, якщо вона виходить занадто рідкою (залежить від соковитості сиру), то додаємо манну крупу. Якщо заготівля виходить дуже густою – ще одне яйце.


    Підготовлену сирну масу ділимо на 8 частин і викладаємо на поверхню з борошном.


    Формуємо з борошном товсті коржі і викладаємо на змащене деко.


    Запікаємо ароматні сирники в духовці 7-10 хвилин, поки не зарум’яняться.

    Виймаємо гарячі сирники і відразу подаємо з варенням і/або сметаною. Приємного апетиту!