Відмінна закуска на святковий стіл. Сирний рулет з начинкою з курячого м’яса і фаршу.
Інгредієнти
-
500 гр.
— сир (Гауда, Пошехонський тощо)
-
800 гр.
— курка (філе стегон)
-
450 гр.
— курка (фарш)
-
4 шт.
— куряче яйце
-
4 ст. л.
— майонез
-
2 зубчики
— часник
-
1/2 ч. л.
— приправа (для курки)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування сирного рулету ставимо за духовку на 180 градусів.
Збиваємо майонез з яйцями.
Додаємо підготовлений натертий сир.
Змішуємо сир з яєчною сумішшю.
Лист приблизно 38х27 див. вистилаємо фольгою і змащуємо рослинним маслом фольгу. Викладаємо на фольгу підготовлену сирну суміш.
Запікаємо в духовці 15 хвилин. Трохи охолоджуємо.
Філе курячих стегон розрізаємо на тонкі шматочки і посипаємо сіллю, перцем. У мисці курячий фарш змішуємо з сіллю, часником, перцем і приправою для курки.
Запечену сирну масу на аркуші перевертаємо на пергаментний папір і лопаткою знімаємо фольгу.
Викладаємо рівномірно курячі шматочки на сирний лист.
Тонким шаром розподіляємо підготовлений курячий фарш.
З допомогою паперу звертаємо в рулет.
Закріплюємо кінці папери.
Загортаємо підготовлений рулет в 2 шари фольги.
Відправляємо на деку запікатися в духовку на 1,5 години.
Готовий рулет у фользі остуджуємо, відправляємо в холодильник на 1 годину. Знімаємо фольгу, папір, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!