Сирний рулет з куркою


Відмінна закуска на святковий стіл. Сирний рулет з начинкою з курячого м’яса і фаршу.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — сир (Гауда, Пошехонський тощо)

  • 800 гр.

    — курка (філе стегон)

  • 450 гр.

    — курка (фарш)

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 4 ст. л.

    — майонез

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1/2 ч. л.

    — приправа (для курки)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування сирного рулету ставимо за духовку на 180 градусів.

    Збиваємо майонез з яйцями.


    Додаємо підготовлений натертий сир.


    Змішуємо сир з яєчною сумішшю.


    Лист приблизно 38х27 див. вистилаємо фольгою і змащуємо рослинним маслом фольгу. Викладаємо на фольгу підготовлену сирну суміш.


    Запікаємо в духовці 15 хвилин. Трохи охолоджуємо.


    Філе курячих стегон розрізаємо на тонкі шматочки і посипаємо сіллю, перцем. У мисці курячий фарш змішуємо з сіллю, часником, перцем і приправою для курки.

    Запечену сирну масу на аркуші перевертаємо на пергаментний папір і лопаткою знімаємо фольгу.


    Викладаємо рівномірно курячі шматочки на сирний лист.


    Тонким шаром розподіляємо підготовлений курячий фарш.


    З допомогою паперу звертаємо в рулет.


    Закріплюємо кінці папери.


    Загортаємо підготовлений рулет в 2 шари фольги.


    Відправляємо на деку запікатися в духовку на 1,5 години.

    Готовий рулет у фользі остуджуємо, відправляємо в холодильник на 1 годину. Знімаємо фольгу, папір, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: