Соковиті смачні шматочки шиї індички, тушковані в духовці з ріпчастою цибулею і морквою. Шиї індички мають велику кількість м’яса і за смаком нагадують курчати.
Інгредієнти
-
1,8 кг.
— індичка (шиї)
-
3 шт.
— морква
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (великий)
-
4 шт.
— лавровий лист
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шиї індички промиваємо та нарізаємо на більш дрібні шматки.
Очищену моркву нарізаємо крупно, очищений ріпчасту цибулю — великими півкільцями.
Підготовлені шматочки шиї індички обсмажуємо в олії на сильному вогні до рум’яної скориночки і викладаємо.
В олії після ший обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і лавровий лист.
Викладаємо обсмажені шматочки шиї цибулю з морквою, посипаємо сіллю і заливаємо водою (1-2 чашки).
Відправляємо ароматні шиї індички з овочами в розігріту духовку до 180 градусів на 1,5 години, поки м’ясо з шиї не почне вільно відходити від кісток. Подаємо смачні шиї індички гарячими з картоплею або рисом. Приємного апетиту!