Шиї індички, тушковані з овочами


Соковиті смачні шматочки шиї індички, тушковані в духовці з ріпчастою цибулею і морквою. Шиї індички мають велику кількість м’яса і за смаком нагадують курчати.

Інгредієнти

  • 1,8 кг.

    — індичка (шиї)

  • 3 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий)

  • 4 шт.

    — лавровий лист

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Шиї індички промиваємо та нарізаємо на більш дрібні шматки.


    Очищену моркву нарізаємо крупно, очищений ріпчасту цибулю — великими півкільцями.


    Підготовлені шматочки шиї індички обсмажуємо в олії на сильному вогні до рум’яної скориночки і викладаємо.


    В олії після ший обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і лавровий лист.


    Викладаємо обсмажені шматочки шиї цибулю з морквою, посипаємо сіллю і заливаємо водою (1-2 чашки).

    Відправляємо ароматні шиї індички з овочами в розігріту духовку до 180 градусів на 1,5 години, поки м’ясо з шиї не почне вільно відходити від кісток. Подаємо смачні шиї індички гарячими з картоплею або рисом. Приємного апетиту!