Щі з м’ясним фаршем


Оригінальний швидкий рецепт смачних щей зі свинячим і яловичим фаршем.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — м’ясний фарш (яловичина+свинина)

  • 700 гр.

    — капуста (білокачанна)

  • 3 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Чистий капусту нарізаємо соломкою, очищений картопля — кубиками, цибулю з часником — дрібно, моркву натираємо.

    У глибокій каструлі з маслом обсмажуємо підготовлені цибулю з морквою і додаємо готовий фарш, часник, перець. Обсмажуємо 5 хвилин.


    Додаємо паприку, капусту.


    Вливаємо воду (2 л) і варимо 10 хвилин.


    Додаємо в бульйон з фаршем і капустою підготовлені кубики картоплі, сіль. Накриваємо, зменшуємо вогонь і варимо борщ з фаршем 20 хвилин. Пробуємо на сіль. Якщо щі з фаршем виходять густими, додаємо воду.

    Готові ароматні щі з фаршем подаємо гарячими з майонезом або сметаною.