Шаурма з фаршем


Швидкий рецепт закуски з лаваша з начинкою з маринованої цибулі, м’ясного фаршу та помідора.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — м’ясний фарш

  • 1 шт.

    — помідори

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 1/2 шт.

    — лаваш

  • 1 ст. л.

    — оцет (70%)

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • 3 ст. л.

    — кетчуп (шашличний)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

Рецепт приготування


    Цибулю нарізаємо півкільцями, викладаємо в миску. Заливаємо цибулю водою, додаємо оцет і залишаємо на 5 хвилин.


    Фарш обсмажуємо 10 хвилин і викладаємо на тарілку.


    Помідор розрізаємо навпіл і нарізаємо вздовж на тонкі скибочки.


    Лаваш ділимо на 2 частини.


    На половину лаваша у верхній правий кут викладаємо 1/3 частина фаршу.


    Фарш поливаємо майонезом і кетчупом.


    Викладаємо маринований лук.


    Викладаємо підготовлений помідор.


    Закриваємо начинку двох сторін.


    Звертаємо лаваш з начинкою.


    Шаурма з фаршем готова.

    Викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!