Сендвіч з яйцем і беконом


Простий рецепт смачного і ситного сніданку з булочок, курячих яєць, копченого бекону, листя салату, помідор і майонезу.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — хліб (булочки)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 смужки

    — бекон (копчений)

  • 1 шт.

    — помідори

  • 3-4 шт.

    — салат (листя)

  • 3 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 2 ст. л.

    — вершкове масло

  • 2 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Булки (можна взяти невеликий багет) розрізаємо навпіл і кожну половинку змащуємо вершковим маслом.


    Листя салату промиваємо, нарізаємо соломкою і перемішуємо з майонезом.


    На сковороді обсмажуємо копчений бекон, розбиваємо яйця окремо один від одного, солимо і смажимо, поки білок з жовтком не затвердіють.


    На нижні половинки булок з маслом розподіляємо підготовлену суміш з листя салату і майонезу, зверху додаємо смажені яйця.


    Викладаємо смужки бекону, кружечки помідорів, посипаємо нарізаною зеленою цибулею, закриваємо верхніми половинками і відразу подаємо. Приємного апетиту!