Сало в розсолі — 6 рецептів засолу по-домашньому

Сало солоне, в розсолі завжди виходить смачним, якщо правильно його приготувати. Надзвичайно ніжне й ароматне. А якщо ще й з прошарками м’яса, так взагалі пальчики оближеш! Ідеальна закуска на святковий стіл або до дружніх посиденьок.

Покласти скибочку ніжного сала на хліб і з’їсти просто так, можна вприкуску з цибулею — що може бути краще?! Напевно тільки, якщо закусити таким бутербродом тарілку ароматного борщу! Одним словом, смачно в будь-якому разі!

Важливу частину в соління сала грає якість свинини. Вибирайте свіжий продукт, без сторонніх запахів і з м’якою шкіркою. При спробі відірвати шкіру, це чудово виходить. Значить, сало дійсно гарне. Найкращим варіантом для засолювання буде частина зі спини і боків свині.

Навіть якщо ви ще не пробували засолити сало в домашніх умовах або просто хочете спробувати новий спосіб соління в розсолі, то ця стаття для вас. Вибрати є з чого! Адже я приготувала для вас кілька різноманітних, простих способів приготувати смачне сало.