Швидкий рецепт листкового салату з вареною ковбасою, маринованих печериць, солоних огірків, варених курячих яєць і консервованого горошку з майонезом.
Інгредієнти
-
200 гр.
— ковбаса (варена)
-
100 гр.
— печериці (мариновані)
-
4 шт.
— куряче яйце
-
3 шт.
— огірок (солоні)
-
1/2 банки
— горох (консервований)
-
250 гр.
— майонез
Рецепт приготування
Яйця відварюємо, очищаємо, відокремлюємо білки від жовтків і нарізаємо окремо. Варену ковбасу нарізаємо кубиками, мариновані шампіньйони — скибочками, солоні огірки — кружечками. Консервований горошок відкриваємо і зливаємо.
На тарілку викладаємо підготовлені кубики вареної ковбаси, змащуємо майонезом, кладемо зверху шматочки маринованих печериць.
Викладаємо кружечки огірків і змащуємо майонезом.
Додаємо підготовлені жовтки і знову майонез.
Викладаємо нарізані білки і густо змащуємо майонезом.
Зверху салату рівномірно розподіляємо зелений горошок.
Даємо ароматного ситного салату постояти 15-20 хвилин в холодильнику і подаємо. Приємного апетиту!