Салат з вареною ковбасою і зеленим горошком


Швидкий рецепт листкового салату з вареною ковбасою, маринованих печериць, солоних огірків, варених курячих яєць і консервованого горошку з майонезом.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — ковбаса (варена)

  • 100 гр.

    — печериці (мариновані)

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 3 шт.

    — огірок (солоні)

  • 1/2 банки

    — горох (консервований)

  • 250 гр.

    — майонез

Рецепт приготування

    Яйця відварюємо, очищаємо, відокремлюємо білки від жовтків і нарізаємо окремо. Варену ковбасу нарізаємо кубиками, мариновані шампіньйони — скибочками, солоні огірки — кружечками. Консервований горошок відкриваємо і зливаємо.

    На тарілку викладаємо підготовлені кубики вареної ковбаси, змащуємо майонезом, кладемо зверху шматочки маринованих печериць.


    Викладаємо кружечки огірків і змащуємо майонезом.


    Додаємо підготовлені жовтки і знову майонез.


    Викладаємо нарізані білки і густо змащуємо майонезом.


    Зверху салату рівномірно розподіляємо зелений горошок.

    Даємо ароматного ситного салату постояти 15-20 хвилин в холодильнику і подаємо. Приємного апетиту!

Дивіться також: