Салат з тунцем, рисом та овочами


Відмінний рецепт смачного салату з консервованого тунця, вареного рису, солоних огірків, кукурудзи, курячих яєць з додаванням сушеного базиліка і рослинного масла.

Інгредієнти

  • 130 гр.- тунець (консерви)
  • 100 гр.- рисова крупа
  • 1/2 банки- кукурудза (консервована)
  • 3 шт.- огірок (солоні)
  • 2 шт.- куряче яйце
  • 3 ст. л.- рослинна олія
  • 1 ч. л.- базилік (сушений)
  • 1/2 ч. л.- перець (мелений)

Рецепт приготування

Рис промиваємо, заливаємо водою (1 частина рису 3 частини води) і відваримо до готовності, помішуючи. Готовий рис промиваємо і відкидаємо на друшляк. Яйця варимо круто і очищаємо.

Тунець відкриваємо, зливаємо, викладаємо в миску і розминаємо виделкою. Додаємо підготовлений варений рис і кукурудзу.


Солоні огірки з яйцями нарізаємо кубиками і кладемо в миску.


Додаємо сушений базилік, мелений перець, олію і добре перемішуємо. Пробуємо на сіль.

Ароматний рибний салат викладаємо в салатник, прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!