Соковитий літній салат з овочів, смажених на грилі. Готуємо салат з червоного, зеленого, жовтого перцю, кабачка і помідор.
Інгредієнти
-
1 шт.
— кабачок
-
4 шт.
— помідори (невеликого розміру)
-
3 шт.
— перець (за 1 шт. червоний, зелений, жовтий)
-
2 зубчики
— часник
-
1 ч. л.
— оцет (бальзамічний)
-
за смаком
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— розмарин (свіжий)
-
за смаком
— базилік (свіжий)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Підготовлені овочі-гриль ділимо на чотири частини, розкладаємо по тарілках. Поливаємо салат з овочів-гриль підготовленої заправкою, прикрашаємо розмарином, базиліком і подаємо до гарного шматка м’яса або риби. Приємного апетиту!
Овочі миємо й сушимо. Перець розрізаємо навпіл і очищаємо від внутрішніх мембран, насіння.
Нарізаємо кабачок на кружечки, перець — на поздовжні шматочки, помідори — на 4 частини.
Сковороду — гриль нагріваємо на середньому вогні. Овочі щедро скроплюємо оливковою олією і обсмажуємо з усіх боків спочатку кабачок, потім перець і помідори.
Поки готуються овочі-гриль, в невелику миску, додаємо подрібнений часник, оцет, оливкова олія, сіль, перець і ретельно збиваємо виделкою, щоб добре змішати складові заправки.