Відмінний рецепт смачного ароматного салату з філе оселедця, білої квасолі, солоних огірків, свіжого помідора і солодкого перцю.
Інгредієнти
-
400 гр.
— квасоля (консервована, біла)
-
2 шт.
— оселедець (солоний, філе)
-
3 шт.
— огірок (солоні невеликі)
-
1 шт.
— помідори
-
1 шт.
— перець (болгарський зелений)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 зубчик
— часник
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Квасоля відкриваємо, виливаємо в друшляк, промиваємо під проточною водою і даємо стекти. Підготовлену квасолю викладаємо в миску.
Овочі (помідор, цибулю, зелений перець, очищений) нарізаємо кубиками, часник дрібно і викладаємо в миску до квасолі.
Невеликі солоні огірочки нарізаємо кружечками, філе оселедця — шматочками і викладаємо в миску. Заправляємо ароматний квасолевий салат олією, сіллю, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!