Салат з оселедцем, квасолею та овочами


Відмінний рецепт смачного ароматного салату з філе оселедця, білої квасолі, солоних огірків, свіжого помідора і солодкого перцю.

Інгредієнти

  • 400 гр.- квасоля (консервована, біла)
  • 2 шт.- оселедець (солоний, філе)
  • 3 шт.- огірок (солоні невеликі)
  • 1 шт.- помідори
  • 1 шт.- перець (болгарський зелений)
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 1 зубчик- часник
  • за смаком- рослинна олія
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Квасоля відкриваємо, виливаємо в друшляк, промиваємо під проточною водою і даємо стекти. Підготовлену квасолю викладаємо в миску.


Овочі (помідор, цибулю, зелений перець, очищений) нарізаємо кубиками, часник дрібно і викладаємо в миску до квасолі.

Невеликі солоні огірочки нарізаємо кружечками, філе оселедця — шматочками і викладаємо в миску. Заправляємо ароматний квасолевий салат олією, сіллю, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!