Салат з оселедцем, квасолею та овочами


Відмінний рецепт смачного ароматного салату з філе оселедця, білої квасолі, солоних огірків, свіжого помідора і солодкого перцю.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — квасоля (консервована, біла)

  • 2 шт.

    — оселедець (солоний, філе)

  • 3 шт.

    — огірок (солоні невеликі)

  • 1 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — перець (болгарський зелений)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 зубчик

    — часник

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Квасоля відкриваємо, виливаємо в друшляк, промиваємо під проточною водою і даємо стекти. Підготовлену квасолю викладаємо в миску.


    Овочі (помідор, цибулю, зелений перець, очищений) нарізаємо кубиками, часник дрібно і викладаємо в миску до квасолі.

    Невеликі солоні огірочки нарізаємо кружечками, філе оселедця — шматочками і викладаємо в миску. Заправляємо ароматний квасолевий салат олією, сіллю, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: