Салат з моркви з горіхами


Відмінний салат з моркви, волоських горіхів і листя м’яти.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — морква (середнього розміру)

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 7-8 шт.

    — волоський горіх

  • 5-6 листя

    — м’ята

  • 2-3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — оцет (9%)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Половинку цибулі розрізаємо навпіл і вздовж на тонкі смужки. У миску викладаємо підготовлений червоний лук, наливаємо воду і оцет. Залишаємо на 15 хвилин.

    Очищену моркву натираємо на тертці, викладаємо в миску і відразу заправляємо рослинною олією, щоб не потемніла.

    Маринований червоний цибулю злегка віджимаємо і викладаємо до моркви.

    Волоські горіхи подрібнюємо ножем, листя м’яти нарізаємо крупно і додаємо до моркви.

  • Салат з моркви з горіхами і м’ятою посипаємо сіллю, меленим перцем, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!