Салат з моркви по-східному


Простий смачний салат з вареної моркви, часнику, кмину з ароматною заправкою з соку лимона, оливкової олії і петрушки.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — морква

  • 3 зубчики

    — часник

  • 1 ч. л.

    — кмин

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Сиру моркву очищаємо і нарізаємо кружечками. Заливаємо підготовлену моркву водою, додаємо очищені розрізані навпіл зубчики часнику, сіль і відварюємо до готовності, поки кружечки не будуть протыкаться ножем легко.

    Викладаємо готову моркву в миску, варений часник подрібнюємо в пюре і додаємо до моркви. Заправляємо морквяний салат олією, соком лимона, додаємо кмин, подрібнену петрушку. Перемішуємо акуратно ароматний салат і подаємо. Приємного апетиту!