Салат з квашеної капусти з яблуком


Дуже смачний салатик з квашеної капусти, свіжих моркви, яблук і зеленого лука з ароматною заправкою з оливкового масла, орегано і меленого перцю.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — капуста (квашена)

  • 2 шт.

    — яблуко

  • 2 шт.

    — морква (невелика)

  • 2 стебла

    — зелена цибуля

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — орегано

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 2/3 ч. л.

    — цукор

Рецепт приготування

    Яблука з морквою очищаємо і крупно натираємо.


    Білу частину зеленої цибулі нарізаємо.


    Якщо квашена капуста дуже кисла, то трохи промиваємо у воді і віджимаємо. Викладаємо підготовлену капусту в миску.


    Додаємо в миску до капусти зелену цибулю, яблуко.


    Підготовлену моркву і добре перемішуємо.


    У мисці змішати оливкове масло з цукром, орегано і чорним перцем.

    Заправляємо хрусткий салат ароматною заправкою, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: