Салат з копченою куркою і грибами


Смачний барвистий салат з копченої курки, печериць, кукурудзи, горошку, солодкого перцю з ароматною заправкою з часнику, майонезу, гірчиці і петрушки.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — курка (копчена гомілка)

  • 6 шт.

    — печериці

  • 1 невелика банка

    — кукурудза (консервована)

  • 1 невелика банка

    — горох (консервований)

  • 1/2 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 4 ст. л.

    — майонез

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (діжонська)

  • 2 гілочки

    — петрушка

Рецепт приготування

    Копчену гомілку нарізаємо кубиками, перець — скибочками, петрушку — дрібно, кожен грибочок розрізаємо на 8 частин. Підготовлені скибочки печериць викладаємо у киплячу воду, відварюємо 5 хвилин і охолодити.


    Кукурудзу з горошком відкриваємо, зливаємо і викладаємо в миску, додаємо підготовлені кубики копченої курки, скибочки перцю і гриби.


    У мисці змішуємо гірчицю, подрібнений часник, петрушку і майонез. Додаємо підготовлену заправку, перемішуємо ароматний салатик і відразу подаємо. Приємного апетиту!