Салат з копченою куркою, грибами і овочами


Барвистий смачний салат з копченої курки, печериць, солодкого перцю, консервованих горошку і кукурудзи з ароматною заправкою з майонезу, гірчиці, петрушки.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — курка (копчена гомілка)

  • 6 шт.

    — печериці (середні)

  • 1/2 шт.

    — перець (солодкий червоний)

  • 1/2 банки

    — горох (консервований)

  • 1/2 банки

    — кукурудза (консервована)

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — майонез

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (Діжонська)

  • 1 ст. л.

    — приправа (Кнорр соус для салату, за бажанням)

Рецепт приготування

    Куряче копчене м’ясо знімаємо з кістки і нарізаємо кубиками 1 х 1 див. Печериці промиваємо, розрізаємо кожен гриб на 8 скибочок, відварюємо в солоній воді 5 хвилин після закипання і відкидаємо готові скибочки грибів на друшляк.


    У мисці змішуємо майонез, гірчицю, нарізану петрушку і за бажанням додаємо приправу для салату. Добре перемішуємо ароматний соус для салату.


    Кукурудзу з горошком відкриваємо, зливаємо і кладемо в миску. Очищений перець нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Додаємо підготовлені шматочки копченої курки і варені гриби.


    Заправляємо барвистий салат ароматною заправкою, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!