Відмінний рецепт свіжого соковитого салату з кольоровою капустою, зеленим салатом Айсберг, сиром і насінням граната.
Інгредієнти
-
1 шт.
— салат (Айсберг)
-
1/4 шт.
— капуста невеликого розміру, кольорова)
-
1 чашка
— гранат (насіння)
-
200 гр.
— сир (Чеддер)
Для заправки:
-
1 ч. л.
— гірчиця (їдальня)
-
1/2 чашки
— рослинна олія (оливкова)
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Додаємо підготовлену заправку в салат і подаємо. Приємного апетиту!
Зелений салат Айсберг промиваємо і розриваємо в миску руками. Суцвіття цвітної капусти ріжемо на дрібні шматочки. Викладаємо до підготовленого салату Айсберг.
Додаємо в миску насіння граната і нарізаний кубиками сир Чеддер.
У мисці змішуємо гірчицю, оливкова олія, сік лимона, сіль, перець. Ретельно перемішуємо.