Салат з кольорової капустою і гранатом


Відмінний рецепт свіжого соковитого салату з кольоровою капустою, зеленим салатом Айсберг, сиром і насінням граната.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — салат (Айсберг)

  • 1/4 шт.

    — капуста невеликого розміру, кольорова)

  • 1 чашка

    — гранат (насіння)

  • 200 гр.

    — сир (Чеддер)

Для заправки:

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 1/2 чашки

    — рослинна олія (оливкова)

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Зелений салат Айсберг промиваємо і розриваємо в миску руками. Суцвіття цвітної капусти ріжемо на дрібні шматочки. Викладаємо до підготовленого салату Айсберг.

    Додаємо в миску насіння граната і нарізаний кубиками сир Чеддер.

    У мисці змішуємо гірчицю, оливкова олія, сік лимона, сіль, перець. Ретельно перемішуємо.

  • Додаємо підготовлену заправку в салат і подаємо. Приємного апетиту!