Салат з капустою і ковбасою


Оригінальний рецепт приготування ароматного салату з капустою, ковбасою, вареним буряком і морквою.

Інгредієнти

  • 1/2 качан

    — капуста (білокачанна 500 гр.)

  • 2 шт.

    — буряк

  • 3 шт.

    — морква

  • 300 гр.

    — ковбаса (копчена)

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 шт.

    — часник

  • 5-6 ст. л.

    — майонез

  • 1 ч. л.

    — оцет (9%)

  • 1 ч. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 ст. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Чисті буряк з морквою відварюємо окремо, остуджуємо і очищаємо.


    У мисці збиваємо виделкою майонез, цукор, перець, оцет.


    Підготовлені моркву з буряком натираємо дрібно. Цибулю з часником нарізаємо дрібно, ковбасу з капустою — соломкою.


    Викладаємо в миску підготовлену копчену ковбасу, капусту, буряк, моркву, часник і цибулю.

    Заправляємо готовий салат соусом з майонезу, солимо, перемішуємо. Даємо ароматного салату 10 хвилин постояти і подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: