Салат з чорносливом


Відмінний рецепт приготування салату з чорносливом, буряком, яйцями і куркою.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — курка (філе)

  • 300 гр.

    — буряк

  • 5 шт.

    — чорнослив

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • 2 ч. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Буряк очищаємо від шкірки, розрізаємо навпіл і відварюємо у воді 25 хвилин. Зливаємо воду і заливаємо буряк холодною водою на 5 хвилин. Виймаємо охолоджену буряк і нарізаємо соломкою.

    Яйця варимо до готовності, очищаємо і розрізаємо кожне яйце на 4 частини. Чорнослив промиваємо та нарізаємо соломкою.

    Куряче філе нарізаємо смужками, солимо і обсмажуємо з маслом 10 хвилин.

    У миску викладаємо підготовлені буряк, чорнослив, курку і майонез. Ретельно перемішуємо салат з чорносливом, пробуємо на сіль і викладаємо на 2 тарілки.

  • У кожну тарілку на салат викладаємо на 4 частини яйця і подаємо. Приємного апетиту!