Відмінний рецепт приготування салату з чорносливом, буряком, яйцями і куркою.
Інгредієнти
-
300 гр.
— курка (філе)
-
300 гр.
— буряк
-
5 шт.
— чорнослив
-
2 шт.
— куряче яйце
-
3 ст. л.
— майонез
-
2 ч. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
У кожну тарілку на салат викладаємо на 4 частини яйця і подаємо. Приємного апетиту!
Буряк очищаємо від шкірки, розрізаємо навпіл і відварюємо у воді 25 хвилин. Зливаємо воду і заливаємо буряк холодною водою на 5 хвилин. Виймаємо охолоджену буряк і нарізаємо соломкою.
Яйця варимо до готовності, очищаємо і розрізаємо кожне яйце на 4 частини. Чорнослив промиваємо та нарізаємо соломкою.
Куряче філе нарізаємо смужками, солимо і обсмажуємо з маслом 10 хвилин.
У миску викладаємо підготовлені буряк, чорнослив, курку і майонез. Ретельно перемішуємо салат з чорносливом, пробуємо на сіль і викладаємо на 2 тарілки.