Салат шарами з печінкою тріски


Відмінний рецепт приготування салату шарами з печінки тріски.

Інгредієнти

  • 1 банку

    — тріска (консерви печінка тріски)

  • 1 банку

    — горох (зелений горошок)

  • 2 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 0.5 пучка

    — петрушка

  • 5 шт.

    — листя салату

  • 150 гр.

    — майонез

  • — зелена цибуля (кілька пір’їн)

  • — лимон (часточки для прикраси)

Рецепт приготування

    Яйця відварюємо овочі, очищаємо.

    Банку з печінкою відкриваємо, без масла перекладаємо в миску. Розминаємо виделкою.

    Яйця натираємо на крупній тертці, картоплю і моркву нарізаємо кубиками.

    Ріпчасту і зелену цибулю і петрушку нарізаємо дрібно.

    Красиво викладаємо На тарілку листя салату, попередньо вимиті і висушені. Зверху маємо кулінарне кільце і приступаємо до приготування салату.


    На дно викладаємо підготовлену картоплю, на нього підготовлений цибулю і акуратно приминаем столовою ложкою.


    Наступний шар — печінка тріски.


    На печінку тріски викладаємо підготовлену моркву і змащуємо майонезом.


    Наступний шар — горошок.


    Горошок викладаємо підготовлені яйця і змащуємо майонезом.


    Останній шар з підготовлених зеленої цибулі і петрушки.

    Акуратно прибираємо кулінарне кільце. Прикрашаємо часточками лимона і відразу подаємо.

    Приємного апетиту!