Рецепт приготування барвистого ароматного салату з червонокачанної капусти.
Інгредієнти
-
1 качан
— капуста (червоноголова)
-
1-2 шт.
— морква
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2-3 гілочки
— петрушка
-
1 зубчик
— часник
-
1/4 чашки
— оцет (яблучний)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— гірчиця
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Заправляємо салат підготовленим соусом, добре перемішуємо, посипаємо нарізаною петрушкою і подаємо через 15 хвилин. Приємного апетиту!
Невеликий вилок червонокачанної капусти очищаємо і промиваємо. Шаткуємо соломкою ножем або на тертці.
Моркву миємо і соскабливаем ножем шкірку. Натираємо підготовлену моркву на крупній тертці.
Підготовлену нашатковану капусту викладаємо в миску, посипаємо сіллю і мнемо руками. Додаємо натерту моркву і нарізану півкільцями цибулю.
Виливаємо В миску оцет, рослинне масло, додаємо гірчицю, подрібнений часник і збиваємо виделкою.