Рубані котлети з свинячої печінки


Хрусткі, ароматні котлети з рубленою свинячої печінки, смаженої цибулі і панірувальних сухарів.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — печінка (свиняча)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 2 склянки

    — сухарі (панірувальні)

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Свинячу печінку добре промиваємо, видаляємо всю плівку, прожилки і т. д.


    Підготовлену печінку дрібно нарізаємо ножем і викладаємо в миску.


    Нарізану цибулю обсмажуємо в олії (3 ст. л.) до золотистого кольору і охолоджуємо.


    У миску до подрібненої печінки додаємо смажену цибулю, яйце, перець, сіль і ½ частину склянки панірувальних сухарів. Заготовку для печінкових котлет добре перемішуємо, накриваємо і ставимо в холодильник на 1 годину.


    З готової охолодженої маси з допомогою великої ложки формуємо котлети і обвалюємо в сухарях.


    Обсмажуємо підготовлені печінкові котлетки в олії на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої хрусткої скоринки.

    Ароматні котлети з печінки подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!