Хрусткі, ароматні котлети з рубленою свинячої печінки, смаженої цибулі і панірувальних сухарів.
Інгредієнти
-
1 кг.
— печінка (свиняча)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2 склянки
— сухарі (панірувальні)
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Свинячу печінку добре промиваємо, видаляємо всю плівку, прожилки і т. д.
Підготовлену печінку дрібно нарізаємо ножем і викладаємо в миску.
Нарізану цибулю обсмажуємо в олії (3 ст. л.) до золотистого кольору і охолоджуємо.
У миску до подрібненої печінки додаємо смажену цибулю, яйце, перець, сіль і ½ частину склянки панірувальних сухарів. Заготовку для печінкових котлет добре перемішуємо, накриваємо і ставимо в холодильник на 1 годину.
З готової охолодженої маси з допомогою великої ложки формуємо котлети і обвалюємо в сухарях.
Обсмажуємо підготовлені печінкові котлетки в олії на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої хрусткої скоринки.
Ароматні котлети з печінки подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!